گردشگری سلامت| کیفیت میزبانی از بیماران خارجی ارتقا یافت
مجتبی غلامپور عصاری مدیرعامل شرکت دانشبنیان آرین سیستم سیلک در اینباره گفت: با توجه به تلاش معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای ایجاد تحول در سیستم بازرگانی کشور، ما نیز ابتدا به عنوان یک استارتاپ و بعدها تحت عنوان یک شرکت دانشبنیان تلاش کردیم تا در این عرصه خدمت کنیم.
به گفته مدیران این مجموعه دانشبنیان، با توجه به سابقه آنها در حوزه تجارت، تلاش کردند تا به وسیله طرحهای مبتکرانه، پاسخی فناورانه برای نیازهای کشور در حوزه واردات و صادرات فراهم کنند.
زمانی که یک تاجر یا بازرگان خارجی وارد یک کشور میشود تا محصولی را خریداری کند، ممکن است از بسیاری از اطلاعات بدیهی و اولیه برخوردار نباشد، بنابراین به سامانههای مرجعی نیاز دارد تا وی را به سمت صنایع و تولید کنندگان آن کشور راهنمایی کند. آن محصول در کشور دسترسی داشته باشد و اطلاعات اولیه آنها را کسب کند.
این مجموعه دانشبنیان نیز در طرح خود تلاش کرد تا با استفاده از تجارب تجاری و زیرساختهای که در اختیار داشت، یک سامانه متمرکز ایرانی برای خریداران خارجی محصولات کشورمان ایجاد کند. برای نمونه خریدار فرش یا زعفران میتواند با مراجعه به این سامانه چند زبانه، به تولید کنندگان دسترسی داشته باشد و ویژگیهای آنها و محصولاتشان را با هم مقایسه کند.
دیگر پروژه کاری این شرکت، ایجاد تحول در زیرساخت گردشگری سلامت است. این شرکت از طریق ایجاد دفاتر و شبکه جذب در کشورهای همجوار تورهای را طراحی کرد که شهروندان نیازمند خدمات بهداشتی، درمانی و سلامت را از مبدا، تا زمان درمان و ترخیص مدیریت و پذیرش کند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
#
Send to friends